AZ ARTERO MAGYARORSZÁGON

2012

2012.05.17- 20 - INTERZOO, Nürnberg
A világ legnagyobb, háziállatokkal kapcsolatos termékeinek bemutatóját és kereskedői vásárát két évente rendezik meg a németországi Nürnbergben.
Az egyik pavilonban egy kiemelkedően látványos, és a többi kutyakozmetikai felszereléseket, anyagokat gyártóéktól sokkal esztétikusabb standra lettünk figyelmesek. Spot lámpákkal megvilágított kutyakozmetikumok, a női kozmetikai szalonokat idéző spray dobozok, kék színű, elegáns cégmegjelenés. Nyoma nem volt az ipari tömegtermelés jellegzetességeinek. Nem voltak mûanyag tubusok, olcsó karton dobozok, semmi nyoma nem volt a más kiállítókra jellemző: "... nesztek vegyétek, ez úgy is csak egy állatnak lesz ..." kereskedelmi felfogásnak. Olyan érzésünk volt, mint ha egy divatbemutató vagy fodrász show közepére csöppentünk volna.
Ez volt a hazai kutyakozmetikusok körében akkor teljesen ismeretlen ARTERO.
Rövid, de azonnal baráti hangvételű beszélgetés, szokásos névkártya csere, betettük a feltűnően vastag és attraktív nyomdai kivitelű katalógust a többi közé és haza utaztunk.
Úgy éreztük, ezzel a céggel, ezekkel a termékekkel nekünk van közös jövõnk.

Az ARTERO hazai, kereskedelmi forgalmazását felválaló 4TAPPANCS Bt. még ez évben, az éppen akkor EGA (European Grooming Association / Európai Kutyakozmetikus Egyesület) tagságot kapott MKKOE (Magyar Kutyakozmetikusok Országos Egyesület) szakmai, civil szervezett pártoló tagja lett. Mert úgy gondoltuk, hogy egy induló, aktív szakmai közösségen keresztül, több és jobb lehetőség nyílik egy ismeretlen márka bevezetésére, a kutyakozmetikusokkal való megismertetésre.

2013