AZ ARTERO MAGYARORSZÁGON

2013

2013.01.07 - Az első ARTERO termékek megjelenése a magyar piacon
Megérkezett az első, karton doboznyi szállítmány és az akkori online boltunkban elindítottuk az ARTERO termékek magyarországi forgalmazását.

2013.06.30 - A továbbképzések támogatása
Javaslatunkra, az MKKOE "Szakmai Nap" néven elindította, - korábban, a hazai kutyakozmetikusok körében hiányt jelentő, - továbbképzési programjait. Az ARTERO az előkészítési, szervezési és marketing munkákon túl, lehetőség szerint igyekezett AKCIÓS termékajánlatokkal is népszerűsíteni ezeket a programokat.
A "Szakmai Nap"-oknak az volt a célja, hogy lehetőséget adjon a legismertebb kutyafajták, legújabb nyírási technikáinak, valamint egy-egy újdonságnak számító kutyafajta mesterfokú és teljes körû kutyakozmetikai ellátásának bemutatására. Az ARTERO ezt azzal próbálta még teljesebbé tenni, hogy az egyre bővülő termékválasztékunkat közvetlenül is megismerhessék az érdeklődők.
Az MKKOE és a sorozat megszűnéséig, 18 alkalommal került megtartásra MKKOE "Szakmai Nap", amelyen többek között az előadók; Almási Viktória, Demeter Krisztina, Forgács Gábor, Hídvégi Zsuzsanna, Kollár Dorottya, Kruzslicz Anna, László Zsuzsanna, Nagy Mariann, Németh Adriána, Paréj Zsuzsanna, Szakács Rita, Szűcs Anikó, Terjék Szilvia, Urbán Mónika, Zsidai Helga voltak. Az előadókon és a továbbképzéseken résztvevő kutyakozmetikusokon keresztül sikeresen tettük meg az első lépéseket az ARTERO márka magyarországi megismertetésébhez.

2013.10.12-13 - Tapasztalatszerzés egy világbajnokságon
Ekkor került lebonyolításra Barcelonában az EGA WTGC (World Team Grooming Championship/Kutyakozmetikus Csapatok Világbajnokság) a kutyakozmetikus szakma legmagasabb szintű versenyére. Mivel az ARTERO volt a fő sponsor és lebonyolító, ezért tapasztalatszerzési céllal, kiutaztunk a rendezvényre.

Közvetlen benyomásokat, élményeket kaphattunk, hogy mit jelent egy ilyen nagyszabású szakmai program lebonyolítása. Később a hazai versenyek alkalmával jól tudtuk, az itt szerzett információkat, megfigyeléseket, megtapasztalásokat hasznosítani, illetve, akik kérték, azoknak ezeket átadni.
Nem utolsó sorban, arról is meggyőződhettünk, hogy hol tartott abban az évben a világ kutyakozmetikusainak szakmai színvonala.

A 2013 évi EGA WTGC nyertese: USA

2014