AZ ARTERO MAGYARORSZÁGON

2016

2016.01.05 - Ajánlat a tanulók támogatására
Az ARTERO célul tűzte ki, hogy szeretné segíteni a kutyakozmetikus tanulókat és kezdő kutyakozmetikusokat.
Minden képzéssel hivatalosan foglalkozó intézményeknek eljutattuk kedvezményes szerszám és anyag ajánlatunkat.
Egy képzővel sikerült szóbeli megállapodást kötnünk, egy másik képző intézmény önmagának akart előnyt és nem közvetlenül a tanulóinak, a többeik válaszra sem méltatták ajánlatunkat.

2016.04.24 - ARTERO termékbemutató - Budapest
Melyiket használjam ? Miért és hogyan ? Milyen kutyára és szőrzetre ?

Ezekre a kérdésekre adott, az ARTERO anyagok használatával kapcsolatos válaszokat, egy-egy Uszkár, West Highland White Terrier és Bedlington Terrier fajtájú kutyák ápolásán keresztül:

  1. Kollár Dorottya - kutyakozmetikus mester és oktató
  2. Winkler Viktória - kutyakozmetikus mester és oktató
  3. Plásztán kata - kutyakozmetikus és kutyatenyésztő

2016.05.07 - Szűcs Marika néni Emlékverseny - Budapest
Az előző évihez hasonlóan ebben az évben is értékes díjakat ajánlottunk föl a kategóriák első három helyezettjének és kedvezményes ARTERO vásárlósi utalványt katpott minden versenyző. A helyszínen sikeres termékvásárt tartottunk.

2016.10.15 - HunGrooming - Budapest
A jövőre nézve eredményesebben reklámozható névváltozást javasoltunk a versenynek: HunGrooming, amit a rendező MKKOE elfogadott.
Az új elnevezésű verseny, a tavalyi sikeres versenyszervezésnek, a két rangos EGA bírónak köszönhetően és mivel szerepelt az európai szervezet hívatalos versenynaptárában ezért ez az esemény fokozott nemzetközi figyelmet és hazai média vizshangot kapott.
Első alkalommal, a szervezési munkák mellett, mint prémium támogató volt jelen az ARTERO. Ez persze a nagyobb felelősségvállalás mellett, nagyobb anyagi terhet is jelentett. Az ARTERO és a Grooming.hu álltal fölajánlott díjak összértéke 635.000,- forint volt. Ez máig, példa nélkülinek mondható a magyar kutyakozmetikus szakmai versenyek történetében.

Bírók: Umberto Lehmann (IT), Denys Lorrain (FR)
Eredmények:

SPÁNIELEK - SZETTEREK kategória: 1./ Locskay Gabriella (H), 2./ Aicha Vermeulen (B), 3./ Szakács Rita (H)

TRIMMELŐS kategória: 1./ Triolaire Guillaume (FR), 2./ Monika Luptakova (SK), 3./ Ramoni Pierluca (I)

USZKÁROK kategória: 1./ Corina Verschuren (B), 2./ Hrubecz Szilvia (H), 3./ Rita Vorobjova (LT)

EGYÉB FAJTATISZTA KUTYÁK OLLÓVAL NYÍRÁSA - kategória: 1./ Plásztán Kata (H), 2./ Maria Zaharecsko (UA), 3./ Burovincz Katalin (H)

BEST IN SHOW 2016 nyertes: Locskay Gabriella (H)

Ez különösen figyelemreméltó eredmény volt, mert ezzel Locskay Gabriella elnyerte a következõ évi, Franciaországban megrendezésre kerülő. "Oster Europe Tournament for Champions" versenyen való indulás jogát!
A versenyen 12 ország, 36 nevezett versenyzővel vett részt.
Támogatók: ARTERO és Gro oming.hu

2016.10.31 - KOLLÁR DOROTTYA, Ázsiai nyírási technikák
Kollár Dorottya elsőként végezte el Thaiföldön a rangos Starwood Art of Dog Grooming School egyik szemináriumát. Ezzel a kutyakozmetikus szakma merőben új területét és szinvonalát hozta be az országba, melyet szeminárium és workshop formájában próbál tovább adni az érdeklődőknek.

Örömmel fogadtuk a felkérését, hogy egy ilyen rendezvényén, termékbemutató formájában, kedvezményes árakon tegyük elérhetővé az ARTERO termékeket, amelyeket Ő maga is használ a mukája során.

Az ARTERO támogatásainak összege 2015 évben: 475.000,- Forint

2017