AZ ARTERO MAGYARORSZÁGON

2019

2019.03.02 - MODEL DOG SZEMINÁR, Budapest
Előadó és Workshop vezető: Székely Zsolt, Magyarország

 

2018.04.28 - ARTERO X-PERIENCE TOUR 2019 - Budapest

Az ARTERO X-PERIENCE Tour 2019 - Budapest, KUTYAkozmetikus SZEMINÁR + WORKSHOP, - április 28.-ra tervezett rendezvény, kellő számú érdeklődő hiányában ELMARADT.

Az ARTERO X-PERIENCE Tour - KUTYAkozmetikus SZEMINÁR + WORKSHOP rendezvénynek, Budapest helyszínen is történő megrendezésének az ötlete 2016 nyarán merült föl.
A rendezvény rögzített előírásokat, követelményeket támaszt a kivitelezésre, helyszínre, marketingre és nem utolsó sorban a financiális területre vonatkozólag. Ezeket a rendezőnek természetesen követnie és betartania kell. Ennek az a célja, hogy a rendezvény színvonala egységesen magasan tartható legyen.
Több hónapos előkészítői munkát követően, - a Közép-Európai régióban elsőnek és egyetlennek, - megkaptuk a jogot a rendezéshez. A közösen kitűzött célok között szerepelt, hogy 3. évre elérjük, hogy mind a két fél (gyártó és kereskedő) részére pénzügyileg is nyereséges legyen a projekt.
A jelenlegi árakon, - amely a termék ajándékok kalkulációjával alatta marad a más hazai továbbképzések árainak, - min. 60 - 70 db belépőjegy eladásával lehetett volna ezt elérni. A hazai kb. 1100 kutyakozmetikus + a környező országok érdeklődőinek ismeretében ez reális elvárásnak tűnt mind a gyár, mind a magunk részéről.
A regisztrálások és az elővétel adatai alapján a kitűzött cél elérésére nem láttunk esélyt, ezért a további anyagi- és erkölcsi károk megelőzése érdekében lemodtuk a rendezvényt.
Az ARTERO gyár és a mi részünkre is, az elmúlt 3 év ez irányú tapasztalatai egyértelműen arra engednek következtetni, hogy jelenleg a magyar kutyakozmetikusok és az érintett fajták tenyésztői nem igénylik az általunk kínált lehetőséget. Nem kívánnak élni a szakmai továbbképzés, fejlődés, közösségépítés, tapasztalatcsere azon formájával, amit az ARTERO X-PERIENCE Tour világszerte fölkínál.

 

2019.08.31 - USZKÁR SZEMINÁR - TERRIER CLIP fazon, Budapest
Előadó: Székely Zsolt, Magyarország